Dringende oproep aan ouders jeugdleden

helpppOm ervoor te zorgen dat onze jeugdleden op een prettige wijze kunnen genieten van het voetbalspelletje zijn er binnen onze vereniging heel veel werkzaamheden uit te voeren.
 
Al deze verenigingswerkzaamheden zullen moeten worden uitgevoerd door vrijwilligers. Gelukkig zijn binnen de jeugdafdeling al heel veel vrijwilligers actief waardoor er heel veel zaken goed gaan.
 
Toch hebben we vooral op zaterdag nu dringend behoefte aan een aantal vrijwilligers/ouders die helpen om de gang van zaken rond de wedstrijden goed te laten verlopen.
 
De belangrijkste taken op zaterdag zijn:
  • Gastheer/gastvrouw en   Klik hier voor de vacature
  • Terreindienst   Klik hier voor de vacature
 
Dankzij de inzet van een aantal middelbare school leerlingen die hun maatschappelijke stage bij ons invullen en een aantal vrijwilligers die zich al hebben aangemeld, is voor de komende maanden de functie van Terreindienst redelijk bezet.
 
De functie van Gastheer/gastvrouw is echter volstrekt onderbezet waardoor we op vele zaterdagen eigenlijk nog helemaal geen bezetting daarvoor hebben. Dit is niet acceptabel omdat dit een soepel verloop van de wedstrijdzaterdag verhinderd. Daarnaast is het zo dat de KNVB de verenigingen verplicht om tijdens wedstrijddagen deze functie bezet te hebben.
 
We vragen aan de ouders van onze jeugdleden dan ook om zich in te willen zetten om gezamenlijk dit probleem op te lossen en zich hiervoor aan te melden.
 
De twee eerder genoemde functies worden in een roulatieschema gedraaid met de bedoeling dat slechts een beperkt aantal keren per seizoen dit gebeurt. Het betreft diensten van 4 uren nl. van 08.00u tot 12.00u en van 12.00u tot 16.00u
 
Aanmelding en het vragen van informatie kan bij Jos de Graaf (Hoofd Interne Zaken Jeugd) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06-36381527 of 055-3558717