Columbia E2 en D2 kampioen!!

Columbia D2 en E2 kampioen

Op deze nu toch wat koude novemberdag zijn twee jeugdteams van Columbia kampioen geworden.
Columbia D2 is bezig aan een meer dan fantastisch seizoen en eindigde met een straatlengte voorsprong als kampioen van hun klasse. De wedstrijd van vandaag, waar toch wat spanning op stond, werd met 4-0 gewonnen.

We feliciteren alle spelers en hun begeleiding met dit mooie resultaat.Columbia E2 speelde vandaag met 4-4 gelijk tegen naast concurrent Victoria Boys. Dit was precies voldoende om op doelgemiddelde de eerste plaats en dus het kampioenschap te bemachtigen.

Er was even verwarring hierover omdat de uitslag van de wedstrijd door het wedstrijdsecretariaat van Victoria Boys verkeerd aan de KNVB was doorgegeven. We feliciteren ook de spelers en begeleiding van E2 met dit succes.We zijn trouwens ook trots op de teams die, ondanks hun goede resultaten, net geen kampioenschap hebben binnengesleept. En niet minder trots zijn we op onze andere jeugdspelers die elke week weer hun beste beentje voor zetten en met elkaar veel plezier beleven aan het spelletje.Het is nu eenmaal zo dat niet iedereen kampioen kan worden.

Het jeugdbestuur en de TCJ, ECJ en IZJ

kampioen1

kampioen2

IMG 0636

IMG 0638

IMG 0649

IMG 0665

IMG 0706

Copyright van de foto’s ligt bij : Karin van Amersvoort-Oostenenk en René de Beer