Mini-afdeling Columbia blijft groeien!

Mini 2 (Medium)Medio 2013 zijn we bij Columbia begonnen met een vernieuwde aanpak voor de jongste jeugdleden.
 
Als enige voetbalvereniging in Apeldoorn kun je bij Columbia al vanaf vier jaar komen voetballen. We maken het aantrekkelijk door geen verplichtingen op te leggen en de faciliteiten rondom de trainingen en wedstrijden goed te regelen.
 
Sinds die doorstart in 2013 zijn de ledenaantallen bij de Columbiamini's alleen maar gegroeid.
Op dit moment staan op de lijst voor de trainingen op woensdagmiddag al meer dan 50 kinderen die zijn geboren in 2008, 2009, 2010 en zelfs al 2011.
Mini (Medium)
De kinderen van 4 en 5 jaar trainen op woensdagmiddag van 15.00u tot 15.45u en de oudere mini's trainen van 16.00u tot 16,45u. Nieuwe mini's kunnen met hun ouders gewoon op woensdagmiddag langs komen en gelijk meedoen. Kom wel even een kwartiertje eerder voor de kennismaking en dan heeft uw kind ook even tijd om te wennen.
 
Naast het trainen op woensdagmiddag doen vooral de ouders mini's op zaterdag ook mee aan de Minileague waarbij tegen kinderen van andere verenigingen wordt gespeeld. Uiteraard is Columbia hierbij sterk vertegenwoordigd.
Mini 3 (Medium) Mini 4 (Medium)
Om deze grote aantallen jonge spelers goed te kunnen begeleiden en ook in de toekomst dit te kunnen blijven doen, is de jeugdafdeling van Columbia bezig om samenwerkingsverbanden op te starten met sportschool Active Fit en ROC Aventus (Sport en Bewegen). Het delen van kennis, het bieden van stageplaatsen en het openstaan voor nieuwe en betere trainings- en spelvormen moet de basis vormen voor een nog verdere groei van deze inmiddels steeds bekendere en gewaardeerde tak van de sportopleiding bij Columbia.