Top drie Columbiatoppers gehuldigd

Afgelopen zondag werden drie jeugdleden van Columbia gehuldigd vanwege het feit dat zij bij de wervingsactie "de Columbiatopper" van vorig seizoen in de top 3 waren geëindigd.

Top 3 b Top 3 totaal

16 jeugdleden namen vorig seizoen in totaal 20 nieuwe leden mee naar Columbia en werden daarvoor in dat seizoen al gehuldigd als Columbiatopper en ontvingen onder andere een tegoedbon voor een kindermenu bij een pannenkoekenhuis. Volgens de regels van deze ledenwerfactie zou de top 3 (meeste aantal aangebrachte leden of via loting) van Columbiatoppers nog extra prijzen ontvangen.

 

Daarom ontvingen Bram Konink, Thomas Nijkamp, Tazio d'Urso afgelopen zondag uit handen van voorzitter Eddie Zeen en jeugdvoorzitter Jeff Pleket alle drie een JAKO trainingstenue beschikbaar gesteld door 100% Voetbal en elk twee vrijkaartjes voor Glowgolf Apeldoorn.

Top 3

Ook dit seizoen gaan we door met deze ledenwerfactie. Voor elk vriendje of vriendinnetje dat een jeugdlid van Columbia mee naar de club neemt ontvangt men een "smakelijke" bon van Restaurant Malkenschoten. Aan het eind van het seizoen zijn er weer extra prijzen voor de top 3. Deze extra prijzen worden opnieuw beschikbaar gesteld door de sponsoren 100% Voetbal en Glowgolf Apeldoorn.