Columbia minipups sterk vertegenwoordigd bij Minileague

Minis in doel bij start seizoenOp zaterdag 6 september werd op het hoofdveld van Columbia het eerste toernooitje van de Minileague van dit nieuwe seizoen gehouden. Dit samenwerkingsverband van veel Apeldoorse voetbalverenigingen is een mooi platform voor de jongste voetballers om in competitieverband op een ontspannen en speelse wijze met elkaar de degens te kruisen.

 

Dat het mini project van Columbia succesvol is was ook tijdens dit eerste toernooitje goed zichtbaar. Met drie deelnemende teams was Columbia de vereniging met de meeste teams.

 

Toch stond slechts een deel van de totale mini populatie van Columbia op het veld. De teller van het aantal Columbia mini's nadert op dit moment al de 40. Dat heeft de jeugdafdeling genoodzaakt om op de woensdagmiddag de indeling van de trainingsteams te herschikken, zodat we in staat zijn om zowel een goede training aan alle kinderen te geven als ook in aantallen verder door kunnen groeien. Nog steeds staat de poort van Columbia elke woensdagmiddag vanaf 14.45u open om kinderen vanaf 4 jaar de gelegenheid te geven om spontaan binnen te lopen en te ontdekken hoe leuk of het is om bij Columbia de eerste beginselen van het voetbal te leren kennen.

In het fotoalbum van Columbia Media zijn veel foto's te zien die tijdens het eerste Minileague toernooitje zijn gemaakt.