Kledingproject nadert succesvolle voltooiing

Een lange voorbereiding mondde dit weekend uit in het ervoor zorgen dat alle teams en spelers hun tenues en tassen in ontvangst konden nemen. De late vakantie in onze regio maakte dit alles niet makkelijker. Toch waren de afgelopen week de teamtassen met wedstrijdshirts en broeken al bij de meeste trainers/leiders terechtgekomen.

 

Vrijdagavond was het nog een aantal uren bikkelen om vooral de grote massa aan trainingspakken van de jeugdspelers in de juiste tassen te krijgen en klaar te zetten voor de uitreiking op zaterdag.

 

Niet alleen een logistieke klus, maar ook een grondige administratie waarbij de nummers van jacks, broeken en tassen aan de juiste speler gekoppeld moeten worden.

 

De kledingcommissie die bestaat uit Ab Koopman, Mariska Akster en Jos Braker had de zaakjes echter goed voor elkaar, waardoor een succesvolle uitreiking mogelijk was. Enthousiast zorgden deze vrijwilligers, bijgestaan door Marjan Braker, ervoor dat gedurende de gehele zaterdag spelers en ouders hun spullen mee naar huis konden nemen.

 

Van alle jeugdleden bleek zaterdagavond 85% al van de nieuwe kleding en tassen voorzien te zijn. Dit terwijl woensdag 3 september van 13.00u tot 15.00u er nog een gelegenheid is om kleding en tassen op te halen. Dit was speciaal ingepland omdat afgelopen weekend er nog diverse mensen met vakantie waren.

 

In een beperkt aantal gevallen moeten er nog nabestellingen gedaan worden. Soms doordat de juiste maat niet geleverd bleek te zijn of doordat de maten nog niet bekend waren omdat spelers pas recent lid van Columbia zijn geworden of de maat nog niet hadden doorgegeven. De kledingcommissie heeft hierover directe contacten met de betreffende spelers/ouders en zorgt dat e.e.a. zo snel mogelijk wordt afgewikkeld.

 

We zijn verheugd dat deze zeer omvangrijke en ingewikkelde klus dankzij de inzet van een aantal vrijwilligers zo goed verlopen is.