Scheids bedankt !!

20181006 101111-1843x1382De week van 6 oktober t/m 14 oktober is door de KNVB benoemd als Week van de Scheidsrechter. Zoals René van Loenen (scheidsrechter coördinator van de jeugd) terecht opmerkte, moeten scheidsrechters natuurlijk elke week deze waardering krijgen.

 

Afgelopen zaterdag hebben we de scheidrechters/spelbegeleiders die vrijwel elke week bij Columbia wedstrijden leiden extra in het zonnetje gezet.

’s Morgens was het verenigingsvoorzitter Eddie Zeen die in het vernieuwde sponsorhome diverse scheidrechters toesprak en benadrukte hoe belangrijk het voor Columbia is dat ze steeds weer bereid zijn om wedstrijden te leiden. Elke scheidsrechter ontving een waardebon om deze waardering extra tot uiting te brengen.

’s Middags reikte scheidsrechter coördinator René van Loenen de bonnen uit aan de toen aanwezige scheidsrechters.

Hieronder de namen van onze scheidsrechters:
Joost Dallinga, Stan Carbaat, René van Loenen, Joey Hidma, Brian Wijnhoud, Kjeld van Loenen, Dion Kleiboer, Nick Aszink, Ivar Sipman en Niek van Rijn

 

Natuurlijk zijn we ook de ouders die om de beurt bij de Minileague als spelbegeleider optreden en de ouders die af en toe bij de jongste pupillenteams deze rol op zich nemen erkentelijk voor hun bijdrage. En ook anderen die (in nood) toch bereid zijn om een wedstrijd te fluiten. Klasse.

 

Want: Zonder scheidsrechter geen wedstrijd !!