Voorlopige indelingen jeugd 2018-2019

columbiatopDoor bijzondere omstandigheden binnen onze club heeft het iets langer geduurd dan de bedoeling was om de VOORLOPIGE indelingen voor het seizoen 2018-2019 te presenteren. De indeling is tot stand gekomen door input van trainers en opgesteld door de Technische Commissie Jeugd (TCJ). We hebben gekeken naar kernpunten als kwaliteit, niveau en plezier. De indeling is bij O8 tm O13 zoveel mogelijk gebaseerd op de nieuwe opzet van de KNVB.

 

Een aantal nieuwe aanmeldingen zijn nog niet verwerkt. Mochten er namen ontbreken laat dit dan svp weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bij een aantal elftallen is nog geen trainer/leider ingevuld. We hopen dit op korte termijn opgelost te hebben. Mocht dat niet lukken dan zullen we voor trainingen een alternatieve oplossing zoeken. Heeft u interesse in een functie als trainer/leider of weet u iemand die hier interesse in heeft laat dit dan weten via bovenstaand emailadres.

 

Net als voorgaande jaren zal voor aanvang van het seizoen een informatiebijeenkomst door trainer/leider worden georganiseerd.

 

Technische Commissie Jeugd.