Tegenvaller (2)

Nu we (hopelijk) de winterkou achter ons hebben gelaten, ben ik maar weer eens in de pen geklommen. Onze mooi club is op vele fronten in beweging. Ik wil hier niemand te kort doen, dus noem ik hier nu geen specifieke personen of commissies. Maar 1 ding moet we wel van het hart: leden van de commissie die het vrijwilligersbeleid uitdragen, krijgen weinig gehoor als het gaat om het vervullen van 2 uurtjes vrijwilligerswerk in een half jaar.

 

Een belangrijk voorbeeld waar we de vrijwilligers goed kunnen gebruiken, is bij de scheidsrechters. Mijn vorige oproep/verzoek heeft niet echt veel geholpen. Dat vind ik erg jammer. Hier moeten we nog duidelijk in beweging komen. Heren voetballers, kom jullie toezeggingen na en vul de toegezegde uurtjes in. Hoe makkelijk maak je het eenieder als de kring met vrijwilligers weer iets groter wordt! Hoe fijn is het als niet steeds in dezelfde vijver gevist hoeft te worden!

 

Jammer dat ik er toch weer over moet beginnen. Hopelijk heeft het nu wel enig effect en zien we bijvoorbeeld op zaterdagmiddag nieuwe gezichten, nieuwe mensen die een keer de scheidsrechtersfluit hanteren. Ook dat moeten we als Columbia voor elkaar kunnen krijgen.

 

Ben zeer benieuwd.

aadvdkaart