Sinterklaas op sportpark de Winkewijert: bij de kleinste pupillen, O 15-2 en Columbia 1

Zoals ieder jaar heeft de ECJ ook dit jaar weer een mooi Sinterklaasfeest georganiseerd voor onze jongste jeugd. De kleintjes wachtten in spanning af, op wat er komen ging. En niet alleen bij de kleintjes was er spanning; ook bij de organisatie. Sinterklaas had de cadeautjes keurig op tijd besteld; echter de leverancier was vergeten tijdig wat koerierpieten in te schakelen. Resultaat: de cadeautjes kwamen net op tijd bij Sinterklaas. Uiteindelijk allemaal prima verlopen.

 

Maar niet alleen de ECJ kan een dergelijk feest organiseren. Wat dacht je van de leiders/trainers van O15-2 (ik weet het, het blijft vreemd klinken. Daarom: Columbia C2!)? Nou wat dacht je ervan? Sinterklaasfeest in het clubhuis op vrijdagavond. Twee Pieten kwamen de gezelligheid verhogen. Veel ouders aanwezig en veel jeugdige Columbianen. Geweldig initiatief van Anton, Kenny en Klaas (gelukkig kon hij er ook even bij zijn). Sinterklaasfeest om eens wat anders te doen met je team. Saamhorigheid, ook bij de ouders. De ouders van C2 zijn ook betrokken bij de club. Goed om te zien. Columbia in beweging.

 

Tenslotte heeft de goedheiligman zelfs de spelers van ons eerste elftal toegesproken. Zijn toespraak richtte zich voor een deel op de wedstrijd tegen onze plaatsgenoot Robur et Velocitas. Hij hamerde op concentratie en inzet. Resultaat: 1-1 aan de Ankelaarseweg.

 

Mooie momenten met en voor onze club. We zijn aan de drukke feestmaand begonnen. Er volgt nog van alles. Tien over rood voorrondes, kerstborrel voor jeugd en ouders, muziek/pub-quiz, tien over rood halve finale, laatste clubavond met bingo, finale tien over rood op Tweede Kerstdag en uiteraard als uitsmijter onze beroemde Columbia-Veeneman zaalvoetbaldriedaagse. Kortom: volop beweging!

aadvdkaart