Actueel en in beweging

Regelmatig zie ik nieuwe banners als ik de site open. Aankondiging van de 25+ avond, activiteiten van de evenementencommissie en nu weer een aankondiging van het "10 over Rood - toernooi".

 

Een site voorzien van informatie is op zich al een ding, maar de site zoveel mogelijk up to date houden, is nog iets anders. Verouderde berichten plaats laten maken voor nieuwe berichten; archief aanmaken waar berichten in geplaatst kunnen worden. Nieuwe berichten die van alle kanten worden aangeleverd, zo snel mogelijk op de site plaatsen. De agenda actueel houden. Moet allemaal gebeuren.

 

Mijn eerdere oproep om informatie via de site te delen, werpt zijn vruchten af. Er wordt veel gedeeld. Zo ook het aangekondigde afscheid van onze hoofdtrainer Marco Onderberg.

Persoonlijk vind ik het jammer dat hij vertrekt, maar ik wens hem al het goede! De zoektocht naar een nieuwe trainer is begonnen! Maar dit even terzijde. De berichtgevingen op de site brengen extra werk met zich mee voor Columbia Media. Het is duidelijk dat daar ook niet wordt stil gezeten; ook daar is volop beweging!

 

Tot slot: kijk op de site ook eens op het onderdeel van de Jeugdafdeling. Ook daar is genoeg te vinden.

Trouwens, de nieuwsbrief van de jeugd ziet er ook weer goed uit; gevuld met de nodige items.

aadvdkaart