De nodige voorbereidingen

aadkaartaanVoorlopig wordt er alleen nog maar getraind. Volgend seizoen mag er hopelijk weer in competitieverband gevoetbald worden. Daar zijn we wel weer aan toe. Maar voordat het zover is, zijn er nog genoeg dingen te doen bij onze club.

 

De velden moeten gedurende de zomerstop onderhouden worden. Waar nodig gesproeid, maar zeker ook gemaaid. Dat gaat allemaal niet vanzelf. Ook vinden er extra werkzaamheden plaats ten behoeve van een goede gesteldheid van de velden. De vrijwilligers van de veldploeg steken hier wekelijks de handen voor uit de mouwen.

 

Straks mag het clubhuis waarschijnlijk onder voorwaarden weer open. Ik heb gehoord dat het magazijn is opgeknapt en dat er het nodige geschilderd is. Nu maar hopen dat de regels van de lockdown langzamerhand versoepelen zodat we weer een bezoek kunnen brengen aan onze club.

 

Ook zijn de verantwoordelijken druk bezig geweest de selectie voor volgend jaar rond te krijgen. Volgens mij aardig gelukt. Zo zie je maar dat er ondanks dat er niet gevoetbald wordt, er toch genoeg geregeld moet worden bij de club. Zo moet er bijvoorbeeld nog ergens een ledenvergadering gepland/gehouden worden. Maar hoe doe je dat met de corona-regels?

 

En dit alles gebeurt onder aansturing en toezicht van het bestuur; het bestuur dat bij mijn weten nog steeds zeer krap bezet is met 4 mensen. Ik kan me voorstellen dat het een hele opgave is de club nu te besturen en aan te sturen met al die aangepaste regels. Volgens mij is het één van de belangrijkste aandachtspunten de komende tijd: versterking van het bestuur!

 

Eenieder die op dit moment nog actief bezig is met de nodige voorbereidingen voor het nieuwe seizoen: heel veel succes! Voor anderen: graag tot volgend seizoen.

aadvdkaart