Vereniging

Het jaar waarin onze mooie club alweer 101 jaar bestaat, is alweer meer dan een maand oud. Feestdagen achter de rug, dagelijkse beslommeringen binnen de club weer opgepakt, competitie weer opgestart.

 

Genoeg te doen, maar wel met een ernstig onderbezet bestuur. Dat is geen goede zaak. Met 4 mensen in het bestuur valt een club niet goed te besturen. Als we niet oppassen worden deze mensen overvraagd. Met kans op uitvallen of afhaken!!

Het is duidelijk dat er nieuwe mensen moeten opstaan. We moeten het begrip "vereniging" eer aan doen. Dingen samen doen.

Ik heb al eens eerder een pleidooi gehouden, maar ik denk dat de huidige situatie nog nijpender is dan toen. Dus sta op en kom onze mooie club helpen besturen.

 

Ondertussen gaat het voetbal gewoon door met meerdere teams die de ranglijst aanvoeren. Zo ook ons eerste elftal. Zeer knappe prestatie. Zaterdagavond wonnen ze de derby tegen WSV. Zaterdagavond lijkt qua toeschouwersaantallen een schot in de roos. Het was behoorlijk druk op de Winkeweijert. Na de wedstrijd een feestje in het clubhuis. Erg gezellig. Het bleef nog lang druk.

 

En als dan alle festiviteiten weer zijn geweest beginnen we de nieuwe week weer met maar 4 bestuursleden. Dit moet opgelost worden. Dus Columbianen sta op!

aadvdkaart