Het stof is neergedaald

Wat een week! Wat een super week! Beter kun je een 100-jarig bestaan volgens mij niet vieren.

 

Op dinsdag 11 juni waren we jarig. En bij een verjaardag horen cadeaus. Ten eerste een geweldig mooie nieuwe ingang. Daarnaast een jubileumlied, een nieuw clublied, nieuwe vlaggen, een nieuwe stamtafel..... Geweldig. Onze mooie club werd uitgebreid in het zonnetje gezet.

 

Ook de rest van de week was er volop vertier op de Winkewijert. Receptie op woensdag, reünie op donderdag. Prachtige avond, op de foto met meer dan 100 leden die ieder minimaal 25 jaar lid zijn van onze club. Mooi! Daarna oude foto's en krantenknipsels bekijken, oude herinneringen ophalen. Oude bekenden kwamen de club feliciteren. Superavond.
Ook hebben de buren van de Winkewijertlaan ons gefeliciteerd. Dank voor het mooie bloemstuk.
Vrijdagavond 21 teams met voetballers op ons mooie complex. Mooi weer, leuke muziek, leuke gasten: knalfeest. Grote complimenten gekregen van de andere verenigingen. Goed georganiseerd!
 
Dan zaterdag en zondag. Wederom geweldig georganiseerd. Ik kom superlatieven tekort. Zaterdag met 500 Columbianen een prachtig feest en zondag een afsluiter met vogelschieten en tot slot Ronny Ruysdael.
Alle leden die ook maar enigszins hebben bijgedragen aan deze prachtige week: heel erg bedankt. Bekijk nog eens de prachtige foto's op Facebook. Ik was al trots op onze prachtige club. Maar nu nog meer.
 
Allemaal een fijne vakantie en tot volgend seizoen bij de gezelligste club!
aadvdkaart