Zware en roerige tijden

Een tijdje langs de zijlijn gestaan. Veel gehoord, gezien en meegemaakt bij onze prachtige club. Volop in de voorbereiding voor ons eeuwfeest, bezig alweer met het volgende seizoen, dankjewel avond voor het afgelopen seizoen geweest. Dan komt het verschrikkelijke bericht op 2e paasdag. Wat een drama. De tijd stond stil aan de Winkeweijertlaan.... Niet te bevatten. Wederom een ongeval waarbij jonge spelers zijn omgekomen. Vorig jaar Lars, deze keer Ömer en Damian. Wederom werd Columbia in het hart geraakt. Hoeveel kun je verwerken als vereniging? Maar weer hebben de mensen van de barcommissie gezorgd voor een gedenkwaardige bijeenkomst bij onze club. Uiteraard met hulp van velen. De bijeenkomst om te herdenken werd zeer druk bezocht. Ook door vele Columbianen. Toont weer de eenheid binnen Columbia. Naast deze zeer indrukwekkende avond is er afscheid genomen van de jongens. Ieder op zijn eigen manier. De jongens van de selectie alsook de begeleiding hebben het moeilijk gehad. En nog.

 

Ondertussen gaat het voetballeven verder..... competitie is weer opgepakt na een indrukwekkende minuut stilte op de Winkeweijert. Ook de andere activiteiten worden weer opgepakt. Zo hard is het leven soms. Maar we moeten verder.

 

Het seizoen duurt nog een paar weken. De jubileumcommissie zet een geweldige feestweek neer. Ook dat gaat allemaal door.

 

Laten we zoveel het kan op eenieders eigen wijze genieten van het feit dat onze club 100 jaar wordt. Diezelfde club die ook op indrukwekkende wijze stil kan staan bij verschrikkelijke gebeurtenissen. Wat ben ik trots lid te zijn van deze vereniging.

aadvdkaart