Jubileumjaar

Vrijdagavond: the Voice of Holland staat op. Niet echt spannend. Tijd voor weer een bericht voor en over onze mooie vereniging. Een tijdje niet al te vaak op het complex geweest. Dat had zo zijn redenen. Maar uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat we 2018 goed hebben afgesloten met diverse succesvolle en goed bezochte evenementen. Ook de nieuwjaarsreceptie werd naar verluid goed bezocht. Een receptie met veel huldigingen van mooie jubilarissen. Een eerste vrouw die de mijlpaal van 40 jaar lidmaatschap haalt, leden die 60, 65, 70 en ja zelfs 75 jaar lid zijn. Geweldig.

 

Een mooi en goed begin van ons jubileumjaar. Een jubileum dat gevierd gaat worden; en hoe! Kijk eens op de jubileumsite. Diverse activiteiten voor zowel de jeugd als de andere leden.

Lijkt me geweldig worden. Houd voor de diverse activiteiten de site goed in de gaten. Maar naast al deze activiteiten wordt er natuurlijk ook nog gewoon gevoetbald. De trainer van 1 blijft nog een jaar; Jan van Veldhuizen neemt een half jaar het trainerschap van het tweede elftal waar. Rond ons favoriete spelletje moet iedere keer weer van alles georganiseerd worden, zijn veel vrijwilligers actief. Lijnen kalken, terreindiensten draaien, bardienst regelen, scheidsrechters regelen etc.

 

Succes vrijwilligers, succes de tweede seizoenshelft en op naar ons jubileum. Ik denk dat ik die week in juni maar vrij neem.

aadvdkaart