Groen en geel

Na een lange en hete zomer is het voetbal inmiddels weer begonnen. De eerste bekerwedstrijden zijn weer gespeeld. Maar er zijn ook diverse wedstrijden afgelast. En dat komt juist door die zomer. Veel velden zijn niet te bespelen; helemaal geel. Het gras is behoorlijk verbrand.

 

Bij onze club is dat niet het geval. Bij ons zijn de velden mooi groen en zeker veld 1, 3 en 4 zijn goed bespeelbaar. De complimenten voor de mensen die de afgelopen hete zomer zo keihard gewerkt hebben om de velden in een goede staat te houden. Met zulke hoge temperaturen en zo weinig neerslag is dat bijna niet te doen. Toch zijn ze erin geslaagd. Petje af!!

 

Daarnaast zijn alle elftallen van nieuwe kleding voorzien. Ook een hele grote klus. Ook hier zijn de complimenten op hun plaats voor de mensen die ervoor gezorgd hebben dat de kleding werd besteld, uitgezocht en uitgeleverd. Wel even wennen die nieuwe shirts. Wel heel geel die achterkant..... De webshop ziet er mooi uit. Mooi dat we dat voor elkaar hebben gekregen in het seizoen waar onze mooie club 100 jaar wordt!

 

Rond veld 1 verschijnen ook steeds meer nieuwe reclameborden. Zitten volgens mij veel nieuwe namen bij. Ook op dat gebied zijn we weer volop in beweging.

 

Tot slot volgende maand de ALV waarin de jaarcijfers bekend worden gemaakt. Ik hoop dat het bestuur tijdens die vergadering groen licht krijgt voor wat betreft het gevoerde financiële beleid.

aadvdkaart