Druk, druk, druk, druk

De afgelopen tijd was een drukke tijd. Zeker bij onze club, maar ook voor mij persoonlijk. Ik heb niet veel tijd gehad om mijn verhaal met jullie, de leden en donateurs van onze mooie club, te delen. Er zijn genoeg dingen gebeurd om nu toch even (kort) over te hebben.

 

Zo was er begin april de medewerkersavond. Of vrijwilligersavond, dank-je-wel-avond. Maakt niet uit welke naam je het geeft. Ik vind persoonlijk wel wat van de invulling. Je krijgt als dank een heerlijk hapje te eten, er wordt gezorgd voor een stukje muziek. Helemaal prima, wat mij betreft. Daarnaast zijn de gehele avond de consumpties gratis. Dat hoeft wat mij betreft dan weer niet.

Goed bedoeld, dat zeker. Maar waarom niet bijvoorbeeld 5 munten en daarna zelf betalen? Dan krijg je uiteindelijk als dank 5 munten, eten en een stuk entertainment. Vind ik wel voldoende. Wellicht iets voor het bestuur om eens over na te denken.

 

Daarna de jaarlijkse 45+ avond. Columbia in de finale! Dat komt niet vaak voor. Uiteindelijk helaas met strafschoppen verloren. Van horen zeggen was het daarna nog lang onrustig op de Winkewijert.

 

Ondertussen speelde het zeer vervelende akkefietje met TVC. Gelukkig is donderdag 26 april jl. één en ander niet verder geëscaleerd. Inmiddels zijn we een paar wedstrijden verder en heeft ons 1e elftal zich gehandhaafd in de 2e klasse. Prima lijkt me.

 

Zondag 13 mei werd ons 2e elftal voor het tweede jaar op rij kampioen; een geweldige prestatie van trainers, begeleiders en spelers. Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat er nog een verslag of impressie van deze knappe prestatie op onze site komt.

 

Tot slot: de ALV. Druk bezocht! Kwam dat door de belangrijke onderwerpen op de begroting? Nee, volgens mij niet. Het ging om de keuze van een nieuw shirt. Wat me verbaasd heeft, is dat er geen geluiden waren van Columbialeden die het nieuwe shirt te afwijkend vonden van het oorspronkelijke shirt. De afgelopen weken heb ik toch meerdere signalen opgevangen (vooral van oudere leden) met de mededeling "de geelzwarte banen ontbreken op de rug van het shirt". Deze leden zijn dan of niet geweest op de ALV of hebben uiteindelijk niet tegen gestemd. We moeten mee met de tijd. Het nieuwe shirt heeft een zwarte baan in het midden, een gele achterkant. Wellicht wordt zelfs ons logo hieraan aangepast. Weer genoeg beweging zou ik zeggen!

aadvdkaart