Kom ook voetballen bij Columbia

Voetballen wordt pas echt leuk bij avv Columbiamascotte

 

De ene voetbalclub is de andere niet. Je voelt je pas thuis bij een club als ze daar net zo over voetbal denken als jij. En als voetbal voor jou plezier, lekker spelen en ontwikkeling van talent betekent, dan is Columbia jouw club!

 

Als je gaat voetballen bij een club dan wil je vooral plezier hebben. Samen met leeftijdgenoten lekker tegen een bal trappen en proberen nog beter te worden dan je al was. Bij Columbia doen ruim 230 jongens en meisjes in de leeftijd van 4 – 17 jaar dat iedere week weer. We hebben hiervoor een prachtig sportcomplex waar je je als jonge speler of speelster helemaal thuis voelt.

 

Werken aan je talent!

 

Columbia staat bekend als het gaat om het opleiden van spelers. 0nder leiding van gediplomeerde trainers proberen we het beste uit jouw talent te halen. Je krijgt training van mensen die precies weten hoe ze jouw talent het beste kunnen ontwikkelen. ln de afgelopen jaren heeft dat ertoe geleid dat veel jeugdspelers zijn doorgestroomd naar het 1e elftal. Er zijn zelfs spelers die het geschopt hebben tot het betaalde voetbal zoals Jurgen Streppel (voormalig trainer  Willem II en Heerenveen), Jop van der Linden (ex-AZ en nu Sydney FC), Sarah Jongbloed heeft inmiddels al diverse wedstrijden gespeeld in Nederlandse jeugdelftallen en dit seizoen ook jeugdtrainer bij Columbia  en Filip Arsić, die vanuit de jeugdopleiding van FC Twente nu een contract heeft gekregen bij Go Ahead Eagles, is jeugdinternational van Servië.

 

Kom zelf eens kijken bij Columbia

 

Als jij zin hebt om te gaan voetballen, kom dan eens kijken bij Columbia. Je kunt altijd een proeftraining meedoen, dan weet je meteen wat we bedoelen als we zeggen:”voetballen wordt pas echt leuk bij Columbia”.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de supportafdeling van de jeugd. Stuur daarvoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op deze website vind je trouwens al veel meer informatie over de jeugdafdeling van Columbia. En je treft ons tegenwoordig ook op Facebook https://www.facebook.com/JeugdafdColumbia