De organisatie van de jeugdafdeling

Bij Columbia staat er een gedegen organisatie om ervoor te zorgen dat de vele verschillende taken binnen de jeugdafdeling goed zijn verdeeld en worden uitgevoerd.

 

Hiervoor zijn drie commissies verantwoordelijk nl.

· De Commissie Interne Zaken Jeugd

· De Technische Commissie Jeugd

· De Evenementen Commissie Jeugd

 

Elk van deze commissies heeft haar specifieke taken.

 

De commissie Interne Zaken Jeugd verzorgt alle organisatorische zaken terwijl de voetbaltechnische aspecten onder verantwoordelijkheid van de Technische Commissie Jeugd worden uitgevoerd. De organisatie van diverse activiteiten naast het voetbal is in handen van de Evenementen Commissie Jeugd.

 

Samenstelling commissie Interne Zaken Jeugd

 

Samenstelling Technische Commissie

 

Samenstelling Evenementen Commissie Jeugd

 

Zoals elke vereniging kan ook Columbia elk jaar weer veel vrijwilligers gebruiken om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en iedereen het naar z’n zin heeft.

 

Het jeugdhonk wordt voor het grootste gedeelte op de zaterdagochtend gerund door de ouders van onze pupillen. Elke maand wordt er een planning gemaakt welk team welk dagdeel voor haar rekening neemt. Er wordt rekening gehouden met het wedstrijdprogramma van de teams zodat de ouders wel hun kinderen kunnen zien voetballen. Dit is een verplichte bijdrage. De juniorenspelers worden gedurende het seizoen een aantal keren ingepland om op zaterdagmorgen een “dienst” te draaien. Dit kan zijn het helpen met het maken van ranja, velden speelklaar maken, kleedkamercontrole of het scheidsrechteren bij een pupillenteam. Ook dit is een verplichte bijdrage.

 

De Algemene Ledenvergadering van Columbia heeft in Mei 2017 besloten dat alle leden verplicht minimaal 8 uur per seizoen een taak op zich dienen te nemen.

 

Alleen op deze manier kunnen we de vereniging goed draaiende houden en ervoor zorgen dat de jeugd met veel plezier hun sport kan beleven.

 

Als je vragen hierover hebt of aan wilt geven in welke richting je jouw bijdrage graag wilt verlenen, neem dan even contact op met de jeugdafdeling via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk ook op onze pagina met actuele vacatures http://www.avvcolumbia.nl/index.php/vacatures