Columbia Mini's

Teamfoto

Mini's 2017 Fotor (Large)

Begeleiding

noimage Melanie van Luttikhuizen
Trainer Supervisor (Minileague)
 Tim Veeneman Melanie van Luttikhuizen
  06-41977972

Spelers

Quinn Lindeman
Mika Gorsseling
Meraj Bahadori
Freddy Roode
Valentino Kleverwal
Leann Kluin
Milan Oosterman
Keyhan Uluisik
Luc de Jong
Altin Ata
Aran Aksu
Giano Warburg
Giannimo Bakker
Lex van Tilborg
Dimitry Bloemink
Lucianno Bakker
Yilan Baaroun
Djamiro van Schieveen
Kyo Hertgers
Deon van de Beld
Emir Ciq
Vinz van Bronkhorst
Tim van Welkop
Sven Vriendts
Luca Pleiter
Liann Hertgers
Stef Bilderbeek
Jurre Zevenhuizen
Daley Lageweg

Informatie

Hoewel we nog de term “mini’s” hanteren wordt deze leeftijdsgroep tegenwoordig ook wel aangeduid met “Onder 7” en “Onder 6”.
 
Bij Columbia kun je vanaf je vierde al met de voetbalsport kennismaken. En dat geldt voor zowel jongens als meisjes. Met voetballen kun je niet vroeg genoeg beginnen. De trainingen van de mini’s zijn afgestemd op deze leeftijdsgroep en bevatten zowel spel- als trainingsvormen.
 
Omdat er heel veel kinderen de keuze maken om bij de Columbia mini’s te gaan voetballen kunnen we tijdens de trainingen diverse trainingsgroepen maken op basis van leeftijd en kunde. Hierdoor kunnen de kinderen zich nog beter ontwikkelen. De leeftijdsindeling binnen het voetbal gaat altijd op geboortejaar.
 
mini artikelDe mini's trainen elke maandag (op het hoofdveld) van 17.45u tot 18.45u. Voor het seizoen 2018/2019 vallen kinderen die zijn geboren in 2012 of later onder de categorie mini's. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen lid worden.
 
Het is belangrijk om bij verhindering dit altijd tijdig aan de trainer te laten weten. Dit gebeurt via de aparte WhatsAppgroep die hiervoor gemaakt is.
 
Op zaterdagmorgen spelen de (oudste) mini's (een uurtje) in toernooivorm tegen leeftijdsgenoten van andere clubs. Deze Minileaguewedstrijden wordt elke week bij een andere vereniging gehouden, waarbij er 4 tegen 4 wedstrijden worden gespeeld. Omdat plezier het belangrijkste is bij de Minileague worden er geen uitslagen en standen bijgehouden. Zo winnen elke week alle deelnemers en verliest er niemand! Om mee te kunnen doen aan de Minileague moet elke deelnemer wel lid zijn van Columbia. De contributie voor de mini's is slechts 10,75 euro per kwartaal en het lidmaatschap bij de mini's kan per kwartaal worden opgezegd. Voor de wedstrijden van de Minileague krijgen de spelers een wedstrijdtenue in bruikleen.
 
Zie voor meer informatie over de Minileague zie: www.minileague-apeldoorn.nl
 
mini artikel1
Lijkt het je leuk om dochter of zoon bij Columbia eens te laten kennismaken met de voetbalsport?
Kom gewoon op maandag naar de training en meld je bij de trainer.
 
Voor meer informatie kun je ook eerst even een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Algemene informatie is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Programma