De ALV komt eraan

Gelukkig heeft mijn kleine pleidooi om wetenswaardige informatie op onze site te plaatsen gehoor gevonden. Nu lezen we over de goede start van ons tweede elftal van de zondag. Dat ons eerste elftal een ronde verder is in de beker, dat er wedstrijden gespeeld gaan worden op het trainingsveld en dat de competitie voor het klaverjassen weer begint. Mooi. Ook de site is in beweging.

 

Binnenkort vindt de ALV plaats. De ALV? Ja. De algemene ledenvergadering. En wel op 23 oktober. Info volgt uiteraard. Wat belangrijk is dat de aandacht voor deze jaarlijkse vergadering niet ondersneeuwt bij al die andere info op de site. De ALV is belangrijk. Hier kan ieder lid zijn of haar stem laten horen en gelden. Dat geldt ook voor ouders van jeugdleden.

 

We hebben al jaren ongeveer dezelfde aanwezigen op de ledenvergadering. Fijn dat deze leden er zijn. Toch moet Columbia ook hier in beweging komen. Wees betrokken bij het reilen en zeilen van onze mooie club, kom luisteren hoe we er financieel voor staan etc. We hebben weer genoeg informatie om te delen. Bij deze dus een oproep het bestuur niet alleen te laten zitten de 23ste oktober. En bij deze een verzoek aan columbiamedia info over de ALV prominent in beeld te brengen en te houden. De 23ste maar eens kijken of onze leden ook hier in beweging komen.

aadvdkaart