Fijne vakantie allemaal!

veldhoenvakDe (school)vakantie staat voor de deur en daarmee sluiten we een andermaal vreemd seizoen af. We begonnen in september nog veelbelovend met trainingen en competities, maar al snel moest alles weer worden stilgelegd. Het afgelopen jaar hebben we elkaar als leden daardoor nauwelijks op de club kunnen treffen.

 

In het voorjaar hebben we jullie door middel van een aantal video’s bijgepraat over allerlei ontwikkelingen en hebben we in maart een druk bezochte online ALV georganiseerd. Recentelijk hebben we jullie via de website nog geïnformeerd over de voortgang van de gesprekken met de Gemeente over de komst van een sporthal.

 

We hebben aangegeven dat we uiterlijk bij de ALV in oktober met een update zouden komen over het voorzitterschap. Ik ben blij jullie te kunnen melden dat Willem Veldhoen bereid is gevonden om vanaf oktober het voorzitterschap te willen overnemen. Willem heeft nu een jaar meegedraaid in het bestuur en is daarnaast druk bezig geweest om de bezetting bij de jeugd op orde te krijgen. Doordat Willem zich kandidaat gaat stellen voor het voorzitterschap zoeken we nu iemand die de jeugdafdeling in het bestuur wil vertegenwoordigen.

 

Laten we hopen dat komend seizoen ‘normaal’ gaat verlopen en dat er weer volop getraind kan worden en wedstrijden worden gespeeld, waarbij het publiek weer aanwezig mag zijn. Hoe fijn zal het zijn als we daarna weer met zijn allen in het clubhuis bij elkaar kunnen komen. Zodra de situatie het toelaat zullen we uiteraard weer evenementen gaan organiseren en zullen we stilstaan bij de promotie van het 1e elftal en zullen we de jubilarissen van vorig jaar alsnog in het zonnetje zetten.

 

Voor nu wensen we jullie een fijne zomer toe. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

 

Namens het bestuur,
 
Jeff Pleket
Voorzitter a.i.