Nieuwe medische staf

Foto Frans StolkIn verband met het vertrek van maar liefst 2 verzorgers (Hennie en Lianne) bij de 1e selectie kwamen we als TC voor een behoorlijke uitdaging om een nieuwe te vinden. We hebben zo’n beetje alles geprobeerd (diverse social media, vacature op NGS site, etc) maar er kwam niet of nauwelijks respons. Tot het moment dat 1e elftalspeler Randell (thanks) een appje stuurde of we Frans Stolk niet wilden polsen. Een contact was snel gelegd en een gesprek gepland. Na een 2-tal goede gesprekken werd van beide zijden een akkoord gegeven.

 

Een aantal Columbianen zullen Frans nog kennen van eerdere periodes dat hij als verzorger actief was voor Columbia. In 2009-2010 onder Marcel Sileon en 2016-2017 onder Marco Onderberg. Frans is 61 jaar en heeft zijn opleiding sportmassage in 1999-2000 afgerond bij het SOW (Stichting Opleiding Westervoort). Een bijkomend voordeel is dat hij ook hersteltrainingen kan verrichten voor spelers die van een blessure terug komen.

 

Frans heeft in het verre verleden gevoetbald bij ZVV en Groen Wit en is, zoals hij zelf zegt, een genieter van het spelletje. Het is dan ook voor hem geen straf om op de bank te zitten. Hij hoopt een rol te kunnen vervullen in de (trainers)staf om de spelers fit te krijgen en houden.

 

Frans is dus m.i.v. volgend seizoen onze nieuwe verzorger/masseur/hertsteltrainer. En daar zijn we uiteraard heel blij mee. Frans, heel veel succes op De Winkewijert!