Voorlopige indelingen jeugd seizoen 2021-2022

voorlopige indelingenHierbij de voorlopige indelingen van de jeugdteams per categorie. De indeling is tot stand gekomen door input van trainers en opgesteld door de Voetbal Technische Commissie Jeugd (VTCJ). We hebben daarbij gekeken naar kernpunten als kwaliteit, niveau en plezier. Er is een aantal spelers dat al wel meetraint, maar nog geen officieel lid zijn van AVV Columbia en daarom niet voorkomt in de bijgevoegde indeling. Verzoek aan de begeleiding van deze spelers om dit zo spoedig mogelijk te regelen. Mochten er onverhoopt namen toch ontbreken, die wel degelijk lid zijn, laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij een aantal elftallen is de invulling van de begeleiding nog niet compleet. Wij hopen dit op korte termijn opgelost te hebben en mocht dat om wat voor reden niet lukken, dan zullen we naar een alternatieve oplossing zoeken. Zijn er mensen geïnteresseerd in een functie als trainer/leider/grensrechter, laat dit dan weten via bovenstaand emailadres. Voor aanvang van het nieuwe seizoen, zal er een informatie bijeenkomst worden georganiseerd door de begeleiding van alle jeugdteams.

 

Regio Cup

Voor de Regio Cup geldt dat de speeldagen voor de O8 t/m O13 gepland staan op 19 en 26 juni. Een compleet overzicht van welk team wanneer moet spelen wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Dit om beter goed en zorgvuldig te communiceren dan onvolledig. Voor de O14 t/m O17 geldt dat de speeldagen 12, 19 en 26 juni staan gepland. Ook hiervoor geldt dat we een compleet overzicht willen communiceren, wie wanneer speelt.

 

Start training nieuwe teams

Zaterdag 5 juni is de seizoen afsluiting en vanaf volgende week starten we met het trainen van de nieuwe teams. Hiervoor wordt een overzicht gemaakt, wie wanneer traint en op welke plek en welke kleedkamer. We zullen hiervoor het bestaande schema te hanteren en niet te veel van afwijken. Conform richtlijnen RIVM, mag er vanaf maandag 7 juni weer gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en ook het douchen van de jeugdleden.