Verlenging contract Willem Mulderij

foto willem 2TC en het bestuur zijn verheugd te kunnen melden dat Willem Mulderij zijn contract bij Columbia met 1 seizoen heeft verlengd. Willem gaat zijn 4e seizoen in bij Columbia en is net als de TC van mening dat de klus nog niet is geklaard.

 

De laatste twee (2) seizoenen zijn i.v.m. COVID-19 niet volledig gespeeld. Gezien de goede prestaties van het vorig seizoen werd een promotie naar de 1e klasse afgedwongen. De start van de competitie liep niet helemaal zoals we dat seizoen ervoor gewend waren, maar in de laatste thuiswedstrijd (zonder publiek) werd het oude niveau weer opgepakt. Extra zuur dat daarna de competitie weer werd stilgelegd. We willen niets liever dat er weer in het “nieuwe normaal’ gevoetbald wordt, maar niemand kan in de toekomst kijken. Prijzenswaardig is dat Willem en zijn staf, samen met de spelersgroep, alle mogelijkheden proberen te benutten om toch te trainen (groepjes van 4) en klaar te zijn als er weer gevoetbald kan/mag worden.

 

Arjan Jacobs (TC): “Willem heeft de afgelopen seizoenen laten zien dat hij in staat is om de spelersgroep te motiveren, te verbeteren en aanvallend voetbal te laten spelen. Dat is ook waar Columbia voor staat. Wij zijn ervan overtuigd dat er voldoende ambitie en gedrevenheid is om het uiterste uit de selectie te halen en hopelijk nog eens een ‘echt’ (kampioens)feestje te laten plaatsvinden. We liggen nog steeds op koers om de ambities van Columbia te handhaven en daarin past ook de verlenging van het contract met Willem. Voetbaltechnisch en -tactisch kunnen we ons geen betere trainer wensen bij Columbia. De intentie en de verwachting is om de spelersgroep zoveel mogelijk intact te houden, en daar waar nodig is te versterken voor het seizoen 2021/2022”.

 

Willem Mulderij: “Toen de TC me vroeg om nog een jaar trainer te zijn heb ik daar goed over nagedacht. Maar ik merkte al gauw dat de groep heel graag door wou en ik ook. We hebben met elkaar het gevoel dat het nog niet klaar is. Ik ben naar Columbia gekomen om met elkaar wat neer te zetten waar mensen het nog lang over hebben bij de club. Dat hebben we deels gedaan, maar ik wil ook wel eens kijken waar deze groep nog meer toe in staat is. Dat gaan we hopelijk dit seizoen, maar zeker volgend seizoen met elkaar meemaken”.