Update maatregelen rondom Corona: evenementen t/m half januari afgelast

cancel covidVorige week hield premier Rutte weer een persconferentie en hierin werd aangekondigd dat de huidige maatregelen tot in ieder geval half januari in stand zullen blijven. Gelukkig kwam er wel een versoepeling voor sporten, er mag namelijk weer door volwassenen in groepjes van 4 getraind worden.

 

Voor wedstrijden verandert er dus niets en zullen we tot minimaal half januari moeten wachten om onze teams weer in actie te zien. De jeugd kan gewoon door blijven trainen en zullen nu ook onderlinge wedstrijdjes gaan spelen.

 

Deze mededeling betekende ook een definitieve streep door alle evenementen die t/m half januari op de agenda stonden. Concreet betekent dit:

  • Geen kaartavonden in november en december;
  • Geen muziekquiz;
  • Geen kerstverloting jeugd;
  • Geen 10 over rood;
  • Geen nieuwjaarsreceptie;
  • Geen wedstrijd oud tegen oud;
  • Geen zaalvoetbaltoernooi voor de pupillen.

 

Normaal gesproken worden tijdens de nieuwjaarsreceptie de jubilarissen gehuldigd. Zodra de omstandigheden dit toelaten zullen we hiervoor een moment kiezen. Rond de feestdagen zullen we de namen van de jubilarissen op onze website publiceren. We hebben ook nog een feestje tegoed voor de promotie van ons 1e elftal en onze vereniging kennende zullen we deze gelegenheden dubbel en dwars gaan inhalen.

 

Het sinterklaasfeest voor de jeugd zal in aangepaste vorm wel doorgang vinden en zal buiten plaatsvinden. Complimenten aan de EZJ en IZJ voor de organisatie hiervan.

 

Wij vinden het zelf uiteraard ook erg jammer dat we de geplande evenementen moeten annuleren. Gezien de situatie kan dit nu helaas niet anders. Zoals jullie al vernomen hebben zal de voorraad van het clubhuis weer verkocht worden. We gaan er vanuit dat dit weer net zo’n succes zal worden als de vorige keer. Dank aan de barcommissie en andere vrijwilligers die dit weer mogelijk maken.

 

Wij hopen dat er snel een einde komt aan deze situatie, zodat we weer bij elkaar kunnen komen om te voetballen, onze teams aan te moedigen of gewoon voor de gezelligheid. We beloven jullie dat wij na de Corona crisis weer als vanouds leuke evenementen gaan organiseren. Tot die tijd: blijf gezond!

 

Namens het bestuur 

Jeff Pleket

 

Namens de evenementencommissie

Stef Beuker