Steun de club en koop WEER uit de clubhuisvoorraad

actieverkoopnr2Beste leden, ouders van jeugdleden en sponsoren,

Door de nog steeds geldende corona-maatregelen blijft ons clubhuis dicht en zijn we helaas weer genoodzaakt om onze clubhuisvoorraad te verkopen.

De meeste te verkopen drank, chips en snoep hebben een houdbaarheidsdatum van januari 2021 en verder. De verkoopprijzen (die zijn vermeld in de bestellijst) zijn zeer aantrekkelijk!!!

 

Leden, ouders van jeugdleden en sponsoren kunnen de producten bestellen door het invullen van de bestellijst en de volledig ingevulde bestellijst te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De bestellijst is als bijlage toegevoegd aan dit artikel en kunt u helemaal onderaan terugvinden.

 

U kunt tot en met zaterdag 28 november 2020 bestellen en bestel tijdig want OP=OP.

 

De bestellingen worden op vrijdag 27 november 2020 en zaterdag 28 november 2020 in orde gemaakt. Als uw bestelling in orde is gemaakt, ontvangt u een betaalverzoek (tikkie). Er zijn geen andere betaalmogelijkheden.

 

N.B. Als we niet of niet volledig aan uw bestelling kunnen voldoen dan nemen wij contact met u op. Dus nogmaals: BESTEL TIJDIG WANT OP = OP.

 

De bestellingen kunnen op zondag 29 november 2020 bij Columbia worden opgehaald. Uw bestelling staat dan klaar op het terras van het clubhuis en dient verder door uzelf in de auto te worden geladen. U kunt bij het ophalen het complex oprijden (grote hek staat dan open). Het tijdstip van ophalen wordt persoonlijk aan u medegedeeld.

 

Steun de club weer door zoveel mogelijk producten uit de voorraad te kopen. Mede hierdoor helpt u de club door deze moeilijke tijd.

 

Alvast bedankt voor uw medewerking en blijf gezond.

Met sportieve groet

Het bestuur en de barcommissie.