Belactie Vriendenloterij zeer geslaagd !!

vriendensuccesOp woensdagavond 30 september 2020 is door onze vereniging een belactie voor de Vriendenloterij gehouden. Deze belactie was geregeld door de barcommissie. Het doel van deze belactie was om loten van de Vriendenloterij te verkopen en tevens een premie voor Columbia te verdienen, die zal worden gebruikt voor de aanschaf van een tuinhuisje/loods dat zal gaan dienen als verkooppunt bij de tribune.

 

De belactie is zeer succesvol verlopen en door deze belactie is een premie verdiend van ruim €1.600. Degenen die hebben gebeld (zie foto) worden heel erg bedankt voor het bellen en hun inzet.

IMG-20201001-WA0001

Overigens kunt u altijd nog loten van de Vriendenloterij kopen. Zie verder op www.vriendenloterij.nl. Als u een lot van de Vriendenloterij koopt dan is 40% van de maandelijkse lotprijs voor de vereniging (als u Columbia als goed doel opgeeft).

 

Heeft u reeds een lot of loten van de Vriendenloterij en heeft u Columbia nog niet als goed doel opgegeven dan kunt u dat ook wijzigen. Zie voor verdere info ook op de website van de Vriendenloterij.

 

De barcommissie