Columbia annuleert zaalvoetbaldriedaagse vanwege Covid-19

afgelastcv3dTraditiegetrouw organiseert Columbia elk jaar tussen Kerst en Oud & Nieuw de Columbia-Veeneman driedaagse en ook dit jaar was de club uit Apeldoorn-Zuid voornemens om weer een mooi toernooi te laten plaatsvinden.

 

Vanwege Corona en alle maatregelen die hierin zijn genomen heeft de organisatie van de driedaagse kritisch naar de mogelijkheden gekeken en zich laten adviseren door o.a. de gemeente Apeldoorn en de KNVB. Helaas hebben zij moeten constateren dat het onmogelijk is om een representatief toernooi te organiseren waarbij alle regels in acht kunnen worden genomen.

 

De organisatie van de driedaagse heeft het bestuur van A.V.V. Columbia dan ook het advies gegeven om dit jaar geen zaalvoetbaldriedaagse te laten plaatsvinden. Het bestuur heeft dit advies unaniem overgenomen, waardoor er voor het eerst na 36 jaar tussen Kerst en Oud & Nieuw geen zaalvoetbal wordt gespeeld in sporthal Zuiderpark.

 

Uiteraard betreuren de organisatie en het bestuur dit besluit, maar de veiligheid én gezondheid van deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers staat wat hen betreft voorop.

 

Zij hopen volgend jaar weer een mooi evenement te kunnen organiseren op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 december 2021. De organisatie zal dit jaar gebruiken om naast het vertrouwde draaiboek ook een draaiboek samen te stellen wat volledig Coronaproof is.

 

Bestuur A.V.V. Columbia &

Organisatie Columbia-Veeneman driedaagse