Dringende oproep: hou je aan de maatregelen!

attentieHet afgelopen weekend zijn de competities weer gestart en we hebben gemerkt dat het wennen is aan alle maatregelen die van kracht zijn rondom Corona. Wij willen jullie dringend vragen om je aan deze maatregelen te houden. Hou afstand en blijf thuis als je klachten hebt. Wanneer je als speler, begeleider of supporter bij een andere vereniging bent, hou je dan ook daar aan alle regels en volg de aanwijzingen op van de vrijwilligers bij de vereniging waar je te gast bent.

 

Zondag werden wij geconfronteerd dat een vereniging, waar 1 van onze elftallen op bezoek was, controle kreeg van een BOA. Uiteindelijk heeft deze vereniging een officiële waarschuwing gekregen omdat supporters van Columbia te dicht op elkaar zaten. Wij betreuren dit ten zeerste. Lees vooraf op de website van de vereniging waar je op bezoek gaat wat daar de regels zijn. Een aantal clubs heeft bijvoorbeeld al besloten dat supporters van de uitspelende vereniging niet welkom zijn.

 

Maandagochtend ontvingen wij ook een mail van een buurtbewoner die ons informeerde over het feit dat er zaterdagmiddag ongevraagd in zijn tuin is gezocht naar een bal. Bel even aan en wanneer er niemand thuis is, kom dan later terug.

 

Wij rekenen erop dat eenieder zich op en rond ons complex én op en rond het terrein van andere verenigingen zich aan de regels houdt.

 

Namens het bestuur