Verkoop loten Grote Clubactie

gca col2020Dit jaar doet onze vereniging weer mee met de verkoop van de loten van de Grote Clubactie. Dit keer worden alleen fysieke loten verkocht, zodat iedere lotenkoper gelijk zijn of haar loten in zijn/haar bezit heeft.

 

Ieder team/elftal dient een aantal loten te verkopen. De opbrengst van de lotenverkoop zal ook (gedeeltelijk) worden gebruikt voor diverse senioren- en jeugdactiviteiten.

 

De teams Onder 8,9,10,11 en 12 dienen per team totaal 20 loten te verkopen.
De elftallen Onder 13,15,17 en 19 dienen per elftal totaal 25 loten te verkopen.
De seniorenelftallen dienen 15 loten per elftal te verkopen.

De trainers/leiders van de teams/elftallen worden per mail of app verder ook geïnformeerd over de verkoop van de loten van de Grote Clubactie.

 

De trainers/leiders van de teams/elftallen dienen de loten aanstaande zaterdag 12 september dan wel aanstaande zondag 13 september in het sponsorhome op te halen. Bij de loten is ook een nadere instructie gevoegd.

 

Als een team/elftal meer loten wil verkopen, kan contact worden opgenomen met 06-41686688 (H. Regterschot). We verwachten dat ieder team/elftal het aantal vermelde loten (of meer) verkoopt en daarmee ook zorgt voor financiële ondersteuning van onze vereniging.

 

N.B. Tevens zullen ook nog loten aan niet-spelende leden worden verkocht.

 

De organisatie.