Fijne vakantie allemaal!

fijnevakantieDe zomervakantie staat voor de deur, maar dit jaar zal dit voor eenieder anders zijn dan gebruikelijk. Zoals alles de afgelopen maanden anders was dan ‘normaal’. Een abrupt einde van een mooi seizoen, promotie van het 1e elftal via de telefoon, geen trainingen en een noodgedwongen sluiting van ons clubhuis.

 

Gelukkig is er inmiddels weer getraind en is ons clubhuis, weliswaar aangepast aan de Corona voorschriften, weer 2x per week open. Columbianen kunnen elkaar weer op de club ontmoeten. Wat we hoorden is dat met name het samenzijn bij de club door de meesten erg werd gemist. Hieruit bleek dat onze vereniging veel meer is dan een alleen een voetbalclub.

 

Daarnaast waren er mooie initiatieven en hebben veel leden zich ook de afgelopen maanden voor onze club ingezet. De verkoop van de voorraad, het snel organiseren van trainingen toen dit weer mocht en het onderhoud van de gebouwen en velden, om maar eens wat te noemen.

 

In tegenstelling tot een aantal andere verenigingen hebben wij de vrijwilligersvergoedingen over april en mei ‘gewoon’ uitbetaald en hebben wij aan de vrijwilligers gevraagd om hier vrijwillig van af te zien. Het doet ons goed dat een groot gedeelte van onze vrijwilligers hier gehoor aan hebben gegeven. Wij willen hen hiervoor natuurlijk hartelijk bedanken. Klasse dat jullie dit gedaan hebben.

Verder kunnen we ook melden dat we met succes een beroep hebben gedaan op de regelingen van het Rijk. Hierdoor hebben we als club € 5000 ontvangen, waardoor de schade van de Coronacrisis binnen de perken is gebleken.

 

Jullie hebben ongetwijfeld al vernomen dat er eind augustus een online Bingo wordt georganiseerd. De reacties op Social Media doen vermoeden dat dit een succes gaat worden. De loten zijn inmiddels via de website te bestellen en de opbrengst gaat geheel naar de club.

 

We hopen dat de ALV in oktober gewoon doorgang kan vinden. Het bestuur krijgt momenteel ondersteuning van Arjan Jacobs, Willem Veldhoen jr en Tom Ploeger. Zij vertegenwoordigen respectievelijk de Technische Commissie, Jeugd en Accommodatie tijdens de bestuursvergaderingen. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee. Helaas heeft tot op heden niemand zich gemeld om de rol van voorzitter op zich te nemen. Wij hopen dat dit voor de ALV alsnog zal gebeuren.

 

Wij willen iedereen bedanken die zich afgelopen seizoen op welke wijze dan ook heeft ingezet voor de club en wensen jullie allemaal een fijne vakantie toe. Ons clubhuis blijft geopend dus wellicht zien we elkaar in de zomer toch nog op de Winkewijert. Laten we hopen dat volgend seizoen eindelijk weer eens ‘normaal’ zal verlopen.

 

Namens het bestuur,
Jeff Pleket
Waarnemend voorzitter.