Tennissen tijdens de zomerperiode?

zomerchallengeAfgelopen weken zijn we bij Columbia weer begonnen met trainen. Natuurlijk moeten wij rekening houden met de 1.5 meter regel maar het is goed om te zien dat er weer gevoetbald wordt. Om het sporten verder te stimuleren heeft Tennisvereniging VEGO de samenwerking met ons gezocht. Wij willen jullie daarom uitdagen om mee te doen met de zomer challenge bij TC Vego.

 

Wat is de zomer challenge?

In de maanden JUNI-JULI-AUG kunnen Columbia leden onbeperkt tennissen op tennispark Malkenschoten voor een bedrag van EUR 40,-. Er zijn rackets en ballen aanwezig dus deze hoef je niet zelf aan te schaffen. Voor iedereen die zich via onze club aanmeldt ontvangt Columbia een bedrag van EUR 10,-.
 

Wat moet je doen?

Vind je het leuk om in de zomer te blijven sporten en wil je ook eens proberen hoe het is om te tennissen? Meldt je dan aan voor de zomer challenge. Stuur een mail met je NAW gegevens en je geboortedatum naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zorgen dat je aanmelding wordt doorgestuurd zodat TC Vego contact op kan nemen om kennis te maken.

 

De aanmelding geldt alleen voor de 3 maanden en daarna kan je weer fit beginnen aan de competitie. Met de zomer challenge blijf je niet alleen fit tijdens de zomer maar help je ook je club.