Bedankje van het bestuur

dankjewelDe kantinevoorraad is verkocht en de trainingen zijn weer begonnen. Daar zijn wij als bestuur erg blij mee. Beide zaken hebben alleen kunnen plaatsvinden dankzij de inzet van vrijwilligers en de medewerking van vele leden.

 

Op vrijdag 17 april werd er een bericht op de website geplaatst dat leden producten uit het clubhuis tegen inkooprijs konden kopen. Het bleek een ongekend succes. Op zaterdagochtend waren de leden van de barcommissie al vroeg aanwezig om de bestellingen te verwerken. Er werden tikkies gestuurd die gelukkig snel werden betaald. De bestellingen werden opgehaald of weggebracht. Complimenten aan Hans, Sandra en Hendri voor de organisatie. Zij kregen hulp van Michel en Belinda en de grootste bestelling mocht ik zelf wegbrengen. Aan het eind van de zaterdag was de voorraad grotendeels verkocht. Dank je wel Columbianen!

 

Een paar dagen later kwam het bericht dat de jeugd vanaf 29 april weer mocht gaan trainen. De jeugdafdeling kwam direct in actie. René, Eli en Ruben hebben samen met trainers en leiders alles dusdanig goed voorbereid dat de jongste leden ook daadwerkelijk weer het veld op konden. Iedereen hield zich netjes aan de regels waardoor alles tot nu toe prima is verlopen. Ook hiervoor dank je wel allemaal!

 

We houden jullie op de hoogte als er naar aanleiding van wijzigingen m.b.t. de maatregelen rondom Corona zaken veranderen op de club.

 

Namens het bestuur

Jeff Pleket Voorzitter a.i.