Columbia 2 door in de beker!

Vandaag 15 september stond voor Columbia 2 de laatste bekerwedstrijd op het programma. Met een gelijkspel wist Columbia al zeker dat het naar de knock-out fase van de beker ging. Thuis op De Winkewijert was Victoria Boys 2 de tegenstander. Aftrap 10:30 uur.

 

In de eerste helft bleek Columbia de betere partij. De eerste 20 min waren prima. Een aantal kansen werden gecreëerd, maar helaas werd het doel niet gevonden. Hierna werden de Columbianen erg slordig. Wat resulteerde in een 0-0 ruststand. Een matige eerste helft van beide kanten.

 

In de tweede helft kwam Columbia op een 2-0 voorsprong. Jordy wist 2x te scoren. De wedstrijd hobbelde met veel slordigheden verder. Victoria Boys kwam terug in de wedstrijd en scoorde 2-1. Dit duurde niet heel lang. Diego besliste de wedstrijd door de 3-1 te maken. Eindstand 3-1.

 

Een prima resultaat. Alle drie de bekerwedstrijden gewonnen. Er blijven nog wel genoeg verbeterpunten om aan te werken wat in de competitie beter zou moeten.

Foto's van de wedstrijd (gemaakt door Sandra van Dam)

Volgende week gaat het echte werk beginnen. Columbia begint de competitie met een uitwedstrijd tegen Woezik 2. De aftrap in Wijchen is om 11:00 uur.

 

Opstelling: Jorrit Brinkman, Jesse Veldhoen, Joost Dallinga, Joey Vreedeveld (Tom Jansen), Leroy Vreedeveld, Rik van Veldhuizen, Jordy Weijland, Léon Roufs, Nick van den Berg, Jesse Punt (Judson Eekman), Folkert Tilma (Diego Klein).
Scheidsrechter: H. Coraklar
Grensrechter: Kenny Gorsseling

 

Stand beker (Groep 2 – 02):
1. Columbia 2 3-9 +7
2. Robur et Velocitas 2 3-6 +1
3. Victoria Boys 2 3-3 +0
4. Albatross 2 3-0 -8

 

Topscores (beker + competitie):
1. Jordy Weijland: 4
2. Léon Roufs: 2
2. Nick van den Berg: 2
3. Joey Vreedeveld: 1
3. Diego Klein: 1