Eindelijk weer voetbal!!!

Sinds zondag 11 oktober 2020 hadden we niet meer kunnen genieten van een wedstrijd van ons eerste elftal. Op zaterdag 3 juli 2021 kon er na bijna 9 maanden eindelijk weer worden gevoetbald. WSV was de gastheer van onze hoofdmacht in een oefenwedstrijd.

 

Er werd afgetrapt bij een aangename temperatuur om 15:00 uur op Sportpark de Voorwaarts. Al direct trokken de geelzwarten in de aanval tegen de jonge WSV-ploeg. In de 8e minuut wist Dylan de Bruin een assist van Randall Diks af te ronden (0-1).

Columbia bleef gedurende de gehele wedstrijd de sterkere ploeg, maar na afloop bleek dit vroege doelpunt ook de enige te zijn geweest. Het was een sportieve ontmoeting, beide teams lieten elkaar voetballen en zo ontstond er voor de kijkers een aantrekkelijke wedstrijd.

 

Columbia had vooral na rust diverse mogelijkheden op uitbreiding van de score, maar paal en lat stonden dit in de weg. Zo werd er uiteindelijk afgefloten bij een stand van 0-1 en konden de Columbianen met een goed gevoel huiswaarts keren.

Foto's van de wedstrijd zijn gemaakt door Sandra van Dam

 
Columbia begon in de volgende basisopstelling:
Yoel Finke, Randall Diks, Danny Koorevaar, Jop van der Linden, Erik Nammensma, Stefan Derksen, Boy Nuesink, Melvin Bresser, Levi Opdam, Edilson Coelho, Dylan de Bruin.

 

Als wissels kwamen in het veld:
Mark Berendsen, Jamarro Diks, Amro Abbas, Mike Cyubahiro en Saied Smakolli.