Selectie Columbia 1 bijna rond

columbiateamHet doel is om een goede selectie neer te zetten die goed kan presteren in de eerste klasse. De selectie bevat idealiter 21 spelers. Dit gaat dan om 3 keepers en per linie ongeveer 6 veldspelers. Na het melden van de eerste 12 spelers die hadden toegezegd volgend jaar bij ons te blijven spelen en het melden van de 3 nieuwelingen hebben we vandaag weer nieuws uit de selectie.

 

Bjorn van der Hoop

Bjorn gaat volgend jaar voor het 2de jaar in de selectie. De eigen opgeleide keeper heeft zich nog niet heel veel kunnen laten zien, maar zijn enthousiasme en zijn werklust doen ons heel erg goed. Nu wordt het groeien en we hebben er alle vertrouwen in dat Bjorn dat gaat doen.

 

Edilson Coelho

Eddy gaat door. Wat hebben we al genoten van hem. Met zijn snelheid, acties en goals heeft hij al laten zien dat hij een heel gevaarlijk wapen is. Hopelijk is en blijft hij volgend jaar topfit, dan kunnen we een hoop goals verwachten. Het juichen van Eddy na zijn goals is ook geweldig om te zijn.

 

Melvin Bresser

Ook Melvin gaat door. Melvin was vorig jaar een hele belangrijke aanwinst, met zijn ervaring en kwaliteit laat hij zien dat hij heel goed kan voetballen. Zijn drive is heel groot en dat straalt hij ook uit op anderen. Fantastische speler en dus zijn we heel blij dat hij doorgaat.

 

Huseyin Guveli

Onze publiekslieveling moet helaas stoppen met voetballen bij Columbia. Door een verplichte wisseling in zijn werkrooster, kan hij nog maar 2 zondagen per maand voetballen. Dat is helaas te weinig om op ons niveau te spelen. Hussie heeft besloten om terug te gaan naar Turkse Kracht in Deventer. Hij vindt het heel lastig om ons te verlaten, want hij heeft het super naar zijn zin. Hopelijk zien we hem gauw weer terug, want wat zullen we hem missen!

 

Na het vastleggen van de bovenste 3 spelers hebben we momenteel 17 jongens opgeschreven voor volgend seizoen:

Mike Koldenhof
Bjorn van de Hoop
Yoël Finke
Danny Koorevaar
Mischa Hendriksen
Jop van der Linden
Randall Lesilollo
Levi Opdam
Stefan Derksen
Boy Nuesink
Rick van Lohuizen
Melvin Bresser
Dylan de Bruin
Maikel Lange
Leon de Bok
Edilson Coelho
Jamarro Diks

 

Als er meer nieuws is dan laten we het aan jullie horen.