De eerste selectie krijgt vorm

selectie2021 22Na het vastleggen van de technische staf zijn Willem en Wilco samen op pad gegaan om de spelers van ons eerste te bezoeken. Tijdens deze bezoeken wordt er natuurlijk ook gesproken over het volgende seizoen. De resultaten van deze gesprekken staat hieronder.

De volgende spelers hebben al toegezegd volgend jaar weer bij Columbia te spelen:

 

Danny Koorevaar

Onze aanvoerder was de eerste die toezegde om volgend jaar weer bij Columbia te spelen. Danny is sinds 6 seizoenen een zeer belangrijke schakel in het team zowel op het veld als daarbuiten.

Maikel Lange

De volgende die aan heeft gegeven om ook volgend jaar weer in het geel-zwart te spelen was Maikel Lange. Ook voor hem wordt het alweer weer zijn derde seizoen. Hij zit vol ambitie om volgend jaar te laten zien dat Columbia tot veel in staat is.

Mischa Hendriksen

De verpersoonlijking van Columbia is wel Mischa Hendriksen. De bescheiden harde werker, die meer geloofd in “wij” dan “ik” heeft ook toegezegd. We hebben het hier dan over zijn 11de seizoen. Mischa is echt mee gegroeid met het niveau en bewijst dat keer op keer.

Rick van Lohuizen

De volgende echte Columbiaan die heeft toegezegd is Rick. Toch is er enige twijfel door een vervelende blessure aan de hak. Als dat goed gaat, dan gaat Rick zoals we hem kennen weer voorop in de strijd. Hij zal daarbij vast de nodige goals maken!

Boy Nuesink

Met gepast respect maken we ook bekend dat Boy een jaar heeft verlengd. Boy telt momenteel 41 jaar, maar mist het voetbal in deze periode nog elke dag. Stoppen is voor hem daarom ook nog geen optie. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, niemand is zo onverzettelijk als onze Boy.

Stefan Derksen

Het zal geen verrassing zijn, maar ook onze creatieve middenvelder heeft verlengd. Zijn rust aan de bal, zijn trap en zijn rushes zijn vaak van grote schoonheid. Hij komt uit een echte Columbia familie en heeft ondertussen ook zelf een mooi gezin.

Dylan de Bruin

Ook de topscoorder heeft verlengd. Dylan is niet 13 uit een dozijn, maar dat maakt hem juist heel gevaarlijk. Hij past goed in deze groep en deze groep past goed bij hem. Hij is een hele ambitieuze speler, die er ook volgend jaar weer genoeg gaat maken.

Randall Lesilolo

Onze aanvallend ingestelde back heeft ook toegezegd. Sinds zijn terug keer in seizoen 18/19 is hij een vaste waarde en hebben we al heel wat rushes over de rechterkant mogen bewonderen. Randall zal nooit opgeven, dus past fantastisch bij de club en het team.  

Leon de Bok

Bij Columbia leren voetballen, een paar uitstapjes gemaakt, maar nu al weer jaren terug. Een speler die zijn team nooit in de steek laat en steeds doelgerichter wordt. Leon gaat ook alweer zijn 4de seizoen in.

Mike Koldenhof

Nog maar kort bij de club, maar al wel echt onderdeel van Columbia. Na zijn ongelukkige zware botsing is hij weer hersteld en is hij klaar om zich te gaan bewijzen.

Jop van der Linden

En voor nu als laatste. Ook onze Jop plakt er nog een jaar achteraan. Jop maakt het elftal beter, zonder zelf een hoofdrol te eisen. Zijn kwaliteiten staan natuurlijk buiten kijf, dus we zijn ontzettend trots dat we hem in ons eerste elftal hebben spelen.

 

De selectie krijgt dus al vorm voor volgend jaar. De laatste spelers spreken we na het weekend, de verwachting is dat iedereen een vervolg geeft aan dit verloren seizoen. We hebben tot nu toe ook 2 spelers die hebben aangegeven te stoppen met het voetballen voor Columbia. Als eerste is dat Charlie van der Hulst, hij heeft besloten te stoppen omdat hij het niet meer kan combineren met zijn maatschappelijke carrière. De tweede die heeft aangegeven te stoppen is Leroy de Boer. Leroy is natuurlijk al jaren lang onze vaste sluitpost, maar hij heeft aangegeven dat het voor hem klaar is. Het trainen en weg zijn op zondag is voor hem te veel een belasting naast zijn werk en gezin.

 

Verder zullen er ook nog een aantal versterkingen aan de selectie worden toegevoegd, zodra dit definitief is zullen we dat ook via deze weg melden.