TC NIEUWS (1e selectie)

We zijn blij om te kunnen melden dat de volgende 2 spelers volgend seizoen te bewonderen zijn op ons complex aan de Winkeweijert!!!!!

nieuw20202021

EDILSON JOSÉ COELHO

De 25 jarige Edilson komt over van CSV Apeldoorn waar hij slechts 1 seizoen heeft gespeeld. Edilson, die door vrienden ook wel Eddy wordt genoemd, is bij meerdere Columbianen geen onbekende. Hij heeft, oa samen met Leon de Bok, in de jeugd van Columbia gespeeld. Hij is daarna via jeugdteams van Go Ahead en FC Twente gaan spelen voor Rohda Raalte en CSV. Als aanvaller is hij op meerdere posities inzetbaar. Hij woont met zijn gezin in Apeldoorn-Zuid en kijkt ernaar uit om volgend seizoen belangrijk te zijn voor ons 1e elftal.

FILIP ARSIC

De 21 jarige Filip komt over van HSC’21 (Haaksbergen). Filip heeft net als Edilson in de jeugd bij Columbia gespeeld en is daarna vertrokken naar jeugdteams van Go Ahead en FC Twente. Filip woont in Apeldoorn-Zuid en kan op het middenveld en in de aanval op meerdere posities uit de voeten. Ook hij vindt het erg leuk om weer terug te zijn op het ‘oude nest’.