Trainer Willem Mulderij langer bij Columbia

contractwm2019Columbia en trainer Willem Mulderij (41) hebben besloten om de samenwerking met minimaal één jaar te verlengen. De oefenmeester uit Apeldoorn is bezig aan zijn tweede seizoen bij Columbia. Columbia eindigde het eerste jaar onder zijn leiding als vijfde.

 

Willem Mulderij trainde voor de selectie van Columbia, bij Robur et Velocitas en bij sv DCS uit Zevenaar. Hij promoveerde met beide clubs en ook dit seizoen behoort dat tot de mogelijkheden.

Voor de laatste competitiewedstrijd van 2019 zette Mulderij zijn handtekening onder een nieuw eenjarig contract.

 

Trainer, spelers én bestuur van Columbia zijn verheugd dat de samenwerking wordt voortgezet. De titelstrijd in 2J lijkt alleen nog tussen het Enschedese Suryoye en Columbia te gaan en de spelersgroep van de Apeldoornse club heeft de ambitie uitgesproken om volgend seizoen in de 1eklasse uit te komen.

“We kunnen met de huidige resultaten natuurlijk alleen maar erg tevreden zijn. Het is voor de selectie een zwaar jaar geweest en we hopen dat de groep dit seizoen de ambities kan waarmaken. Mocht dit lukken dan hebben wij er alle vertrouwen in dat we met deze selectie én trainer een mooi seizoen in de 1eklasse kunnen draaien”, aldus waarnemend voorzitter Jeff Pleket.

 

Willem Mulderij zelf ziet nog voldoende mogelijkheden binnen onze club en met deze selectie. “Ik ben 2 jaar terug in gestapt bij Columbia, omdat ik graag naam wou maken met Columbia. Daar zijn we nu mee bezig. We hebben de Apeldoorn Cup gewonnen, we zitten nog in de beker en we staan bovenaan in de sterke klasse 2j. Dus ik ben erg tevreden hoe het nu gaat. Dat willen we graag doorzetten en uitbreiden. En daar zal ik onderdeel van zijn en heb ik ontzettend veel zin in. Ik wil wel eens zien waar ons plafond ligt.”