APELDOORN CUP 2019: COLUMBIA OPNIEUW IN DE FINALE NA WINST OP APELDOORNSE BOYS

Columbia heeft opnieuw de finale bereikt van de Apeldoorn Cup. Sinds deze Cup in de huidige vorm bestaat, dit is het 4e jaar, stonden de geelzwarten steeds in de finale. 

Helaas was ook elke keer CSV Apeldoorn de sterkere. Zaterdag opnieuw de kans voor Columbia om nu eens de eerste plaats te bemachtigen. Dit jaar is CSV Apeldoorn opnieuw de andere finalist.

 

De halve finale tegen Apeldoornse Boys werd voortvarend begonnen. De ruststand was 2-0. Rick van Lohuizen en Jop van de Linde (uit een schitterende vrije trap) scoorden.

Na rust kwamen de Boys via een strafschop terug (2-1) en even later werd het zelfs 

2-2. Toch was het laatste deel weer voor Columbia. Rick van Lohuizen scoorde de 3-2 en in de laatste minuut scoorde Dylan de Bruin de vierde geelzwarte treffer. Direct daarna floot de scheidsrechter af. Hij beweerde dat het doelpunt buiten de tijd was gevallen. Hoe dan ook: het belangrijkste is dat de finale weer werd bereikt!

 

Zaterdagmiddag 24 augustus a.s. is vanaf 12:30 uur de finaledag van de Apeldoorn Cup op de velden van CSV Apeldoorn in het Sportpark Orderbos. De finale CSV Apeldoorn-Columbia begint om 17:00 uur.