Autopuzzeltocht avv Columbia

1612363284945 puzzeltochtDe lockdown is weer met een aantal weken verlengd dus we moeten het helaas nog steeds zonder voetbal en het gezellig samenzijn bij onze club doen. De evenementencommissie wil toch graag wat vermaak en afleiding aan de leden bieden. Op zondag 28 februari 2021 organiseren we daarom een mooie Corona-proof autopuzzelrit, waarbij we de richtlijnen en maatregelen van het RIVM opvolgen. We doen daarvoor we een beroep op jullie eigen verantwoordelijkheid.

 

De starttijd ligt tussen 10:30 en 14:00 uur. Via het inschrijfformulier (onderaan dit artikel te downloaden) kan je een voorkeur voor een tijdsblok aangeven, daar proberen we zoveel mogelijk rekening mee te houden. Tijdens de rit krijg je diverse vragen en raadsels op te lossen.

Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon maar daarvoor krijg je voor onderweg een aantal versnaperingen mee. Ook zijn er een aantal leuke prijsjes te winnen. De antwoorden en prijswinnaars worden later via de website bekend gemaakt.

 

Meld je snel aan door het inschrijfformulier te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor 25 februari en vol is vol. Na je aanmelding ontvang je via een email meer informatie over de spelregels en de definitieve vertrektijd.