Berichten van de barcommissie

Samenstelling barcommissie

De samenstelling van de barcommissie is gewijzigd. Ethel Beijer, Dorith Fransen en Renate Vreedeveld zijn gestopt (maar blijven wel als barvrijwilliger beschikbaar). Wij danken hen voor het vele werk dat zij voor en namens de barcommissie hebben verricht.

 

Tot de barcommissie zijn toegetreden Kim Mulderij en Tim Dijcks. Wij wensen hen veel succes met hun werkzaamheden binnen en namens de barcommissie. De taakverdeling binnen de barcommissie zal binnenkort ook nog op de website worden vermeld.

 

Nieuwe barkoelingen

Om het werken achter de bar makkelijker te maken, zijn twee nieuwe barkoelingen met schuiflades aangeschaft en ook reeds onder de bar geplaatst. Zie bijgevoegde foto's.

IMG 20200904 143459IMG 20200904 143520

Wij danken het bestuur dat zij ons de financiële ruimte hebben gegeven om de aanschaf van de twee nieuwe barkoelingen snel mogelijk te maken.

 

N.B. De oude barkoelingen zijn geheel schoon gemaakt en zijn tegen elk aannemelijk bod te koop.

 

Verkooppunt bij tribune

Alweer enige tijd geleden stond er in de buurt van de tribune een tuinhuisje. Vanuit dit tuinhuisje werden koffie/thee, frisdranken, snoep, chips en dergelijke verkocht. Het is thans de bedoeling om weer een tuinhuisje/blokhut als verkoop- punt in de buurt van de tribune te gaan plaatsen. En hier is natuurlijk ook geld voor nodig. Daarom wordt op de bar van het clubhuis een "voetbal" geplaatst waarin u geld kunt doneren voor de aanschaf van het tuinhuisje / de blokhut. Dus doneer zo veel mogelijk (elke financiële bijdrage is welkom), zodat we de aanschaf van het tuinhuisje/de blokhut snel kunnen realiseren. Al bij voorbaat dank.

Een voorbeeld van een tuinhuisje/blokhut is bijgevoegd.

IMG 20200904 143409

 

De barcommissie