DE GROTE COLUMBIA ZOMER BINGO!

onlinebingoOp vrijdagavond 28 augustus zal er door voetbalvereniging A.V.V. Columbia een grote online zomer bingo georganiseerd worden. Dit met als doel het echte Columbia gevoel (dat we nu al een hele tijd moeten missen) bij iedereen in de huiskamer te brengen en tegelijkertijd de club te steunen. In deze tijd loopt Columbia namelijk veel inkomsten mis, omdat er geen wedstrijden gespeeld worden en het clubhuis pas net weer (deels) open is. De opbrengsten van deze avond komen dan ook ten goede aan de club.

 

De live-uitzending via YouTube begint vrijdagavond 28 augustus om 19:45 en vanaf 20:00 uur zullen de eerste ballen uit de bingomolen rollen. Het wordt een avondvullend programma met onder meer 4 bingorondes, een Rad van Fortuin en een aantal bonusspellen. Er zijn fantastische grote prijzen te winnen!

 

Bingo:

Koop voor slechts €5,- een set bingokaarten waar alle vier de rondes mee gespeeld kunnen worden. Elke bingoronde zijn er 3 prijzen te winnen. Heb je bingo, app dan z.s.m. naar de studio. De snelste bingo zal gecontroleerd worden door de jury, bij elke snelste goede bingo hebben we uiteraard een mooie prijs. Bingokaarten zijn te verkrijgen tot donderdagmiddag 27 augustus 12:00 uur.

 

Rad van Fortuin:

Koop tickets voor het Rad van Fortuin en maak kans op fantastische prijzen tijdens de show. De tickets kosten €2,- per stuk. Tijdens de uitzending worden er meerdere rondes gedraaid aan het rad en per ronde worden er veel prijzen verdeeld. Het aantal tickets dat je koopt is het aantal keer dat je naam in de grote grabbel ton komt. Tickets voor het Rad van Fortuin zijn te verkrijgen tot donderdagmiddag 27 augustus 12:00 uur.

 

Vanaf 15 juli aanstaande zal het aanmeldformulier op de site komen waarmee de loten en de tickets bemachtigd kunnen worden.

 

Op 1 augustus zal de eerste grote hoofdprijs bekend worden gemaakt, dus houd de website en Facebook in de gaten!

 

Tot dan!