Selectie seizoen 2020-2021

We zijn verheugd om te kunnen melden dat navolgende spelers hebben toegezegd ook volgend seizoen voor Columbia (selectie) beschikbaar te zijn:

 

Keepers: Leroy de Boer (keeper)
Achterhoede: Danny Koorevaar, Erik Nammensma, Randall Diks, Mischa Hendriksen en Jop van der Linden
Middenveld: Boy Nuesink, Stefan Derksen, Rick van Lohuizen
Aanval: Dylan de Bruin, Huseyn Guveli, Jesse Punt
selectie2021 1
 
selectie2021 2

 

Er vinden nog gesprekken plaats maar we hopen dat de overige spelers, die nog niet officieel hebben toegezegd, ook volgend seizoen bij Columbia te bewonderen zijn.

 

Vertrekkend

Maikel Lange: VVOG
Jorrit Brinkman (keeper): Robur

 

Nieuwe spelers

Inmiddels hebben er verschillende gesprekken plaatsgevonden om de selectie(s) voor volgend seizoen te completeren. Zodra we hier meer over kunnen berichten doen we dat!

 

Trainers en Begeleiding

We zijn blij en verheugd om te melden dat:
  • In navolging van hoofdtrainer Willem Mulderij recent ook de contracten met keeperstrainer Gert Brouwer en 2e elftaltrainer Patrick van Amersvoort zijn verlengd.
  • Mar Verburgh en Rob Weijland ook komend seizoen elftalleiders van ons 1e elftal zijn. Zij regelen veel organisatorische zaken en zijn gepokt en gemazeld om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken.
  • Hennie Brandenhorst blijft op de dinsdag en donderdag de (medisch)verzorger. Voor de zondagen moeten we op zoek naar iemand anders.

 selectie2021 3

Afscheid

De assistent-trainers Rolf Derksen en Kars Koorevaar stoppen. Rolf is al enkele seizoenen het vertrouwde gezicht als assistent. Door veranderde omstandigheden in zijn werk kan hij volgend seizoen niet beschikbaar zijn. Kars was dit seizoen voor een stage aangesloten als assistent. Hij heeft ervaren dat zijn ambities elders liggen. We hopen dat hij als trainer behouden blijft voor onze jeugdafdeling.
 
Lianne Reinders heeft aangegeven op de zondagen niet meer beschikbaar te zijn als verzorgster.
Ook Anton Lindeman (assistent grensrechter) heeft aangegeven door persoonlijke omstandigheden niet beschikbaar te zijn voor volgend seizoen. Hij zal incidenteel wel kunnen invallen.
 
Op een later moment zal aandacht worden geschonken aan het vertrek van Rolf, Kars, Anton en Lianne.