Wedstrijdverslag

Columbia 2 sluit seizoen met goed gevoel af ondanks nederlaag

En toen stond ineens de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, thuis tegen de Bataven 2. Bij winst zou het kampioenschap voor hun een feit zijn.
Uit werd er met 4-0 verloren en de laatste weken waren de prestaties niet om over naar huis te schrijven. In de laatste 3 wedstrijden; 14 tegendoelpunten. 1 positief ding: de boetepot werd er wel goed door gespekt. Maar dat terzijde, het moest vandaag totaal anders!

Wie de wedstrijd heeft gezien, zag een getergd Columbia! Met een 3-4-3 opstelling probeerde we de eerste minuten vol druk te zetten, om zo de Bataven te verrassen. Het werd een wedstrijd met passie, strijd en vechtlust. Voor elke meter werd gestreden, elk duel werd aangegaan en we klapten er vol op! Geen mooi voetbal, maar hier en daar de boel ontregelen, flink irritant doen en een wedstrijd met bloed, zweet en tranen op de mat leggen!

De Bataven kreeg een aantal keer de mogelijkheid om te scoren, maar Gerco stond een aantal keer zijn mannetje om de Columbianen op de been te houden. Bravo, wat een reddingen! Daarnaast werd elk gewonnen duel gevierd om elkaar op te zwepen.

Helaas was het dan toch in de 97e minuut dat de Bataven toch voor hun, de bevrijdende treffer konden maken. De hele wedstrijd met zijn allen gestreden en we mochten dan ook met opgeheven hoofd het veld verlaten.
Door een aantal afwezigen, zaten er vandaag 5 jongens van o19-1 bij de selectie. Zij hebben laten zien dat ze uit het juiste hout gesneden zijn! Alles geven, niet verzaken en strijden als een echte vent! Mannen, klasse gedaan!

Ondanks het 0-1 verlies tegen de kersverse kampioen, hebben wij toch laten zien dat je niet zomaar hier punten kunt pakken en dat wij menig team het moeilijk kunnen maken. We mogen dan ook trots zijn dat we weer de juiste weg zijn ingeslagen en moeten dit meenemen naar volgend seizoen!

Opstelling:
Gerco Assies, Kevin Veldhoen (Nick Bomhof) – (Dylano Gerritsen), Erik Nammensma, Jesse Veldhoen, Rik van Veldhuizen, Milan van Amersvoort, Lรฉon Roufs (C), Tom Jansen, Philip Cossee, Timo Schiphorst en Michael Langenbach (Niels Akster).

Topscores:
1. Philip Cossee: 7
2. Erik Nammensma: 4
Timo Schiphorst: 4
3. Michael Langenbach: 3
Tom Jansen: 3
4. Rik van Veldhuizen: 2
Bahman Taheri: 2
Eddy Jose Coelho: 2
Lรฉon Roufs: 2
5. Sjoerd ten Asbroek: 1
Jeroen Rieborn: 1

Voor de stand en overige uitslagen ga naar www.voetbal.nl. Volg Columbia 2 ook op Instagram! (@avvcolumbia2).

(Verslag is met enige vertraging geplaatst vanwege een tripje naar Newcastle)

Deel deze pagina via: