Evenementen

Nieuws van de evenementencommissie

De Muziekquiz (9 december)

Op 9 december staat de Muziekquiz op de agenda en zoals altijd kwamen de inschrijfformulieren al snel binnen nadat de inschrijfperiode was gestart. Met 22 teams zit het clubhuis echt vol en 20 teams is het ideale aantal om nog een beetje ruimte te houden. Vooralsnog staat de teller nu op 17 teams die zich hebben ingeschreven.

Dit jaar doet zich het fenomeen voor dat er ook een WK aan de gang is tijdens de Muziekquiz en er bestaat nog steeds een “grote” kans dat het Nederlands elftal de kwartfinale speelt op 9 december om 20:00 uur. Mocht dit nu op 9 december het geval zijn, dan begint de quiz een half uur eerder (19:00 uur) en spelen we voor de wedstrijd de eerste ronde. Wanneer de wedstrijd is afgelopen spelen we nog 2 ronden en maken we de quiz af. Dus er hoeft geen belemmering te zijn om je team in te schrijven omdat je het Nederlands elftal gewoon kunt kijken. Heb je je team om deze reden nog niet ingeschreven, doe het dan alsnog!

Het Nieuwjaars Mix Toernooi (7 januari 2023)

Ook kan iedereen van ongeveer 35 jaar en ouder zich inschrijven om deel te nemen aan het Nieuwjaars Mix Toernooi. Waar Oud tegen Oud in het verleden veelal spelers uitnodigde die ooit een wedstrijd in het eerste heeft gevoetbald is het Mix Toernooi voor iedereen bedoeld. Je hoeft niet zelf een team te maken, want je doet gewoon individueel mee en de organisatie gaat de teamindeling maken. Even lekker een potje voetballen, daarna in het jeugdhonk nog wat eten en drinken en vervolgens met z’n allen naar de Nieuwjaarsreceptie.

Op deze pagina kun je je inschrijven en ook alvast wat namen zien die zich al hebben opgegeven. Deel deze pagina in de Whatsapp groep van je team of jeugdkader of ouders van jeugdelftallen, bestuursleden, commissieleden, iedereen mag meedoen. Om dit voor de eerste keer te doen zou het mooi zijn als we rond de 40 aanmeldingen krijgen.

Nieuwjaarsreceptie (7 januari 2023)

De receptie start om 18:00 uur. Alle jubilarissen zijn al vooraf gehuldigd en kunnen bij binnenkomst worden gefeliciteerd met dit heugelijke feit. De voorzitter zal de receptie openen met een toespraak en daarna kan er een gezellig feestje van gemaakt worden. De muziek zal worden verzorgd door:

Websitepagina Evenementencommissie

In het menu Vereniging>Commissies op de website is de pagina van de evenementencommissie aangepast. Hier staan nu naast alle commissieleden ook alle evenementen benoemd met een korte inleiding. Als er voor een evenement een aanmelding wordt verwacht staat er bij dat evenement ook een aanmeldknop tijdens de inschrijfperiode.

Neem eens een kijkje op de pagina. Verder staat er ook onderaan de pagina een polletje.

Deel deze pagina via: