Wedstrijdverslag Jeugd

Wedstrijdverslag van columbia 08-1 van 05-11-2022

Vandaag stond de wedstrijd van Columbia 08-1 tegen groenwit 08-2 op het programma. Voor de trouwe lezers zal het een bekende tegenstander zijn want de openingswedstrijd van de vorige competitie was dit ook de tegenstander en wie het onthouden heeft werd die wedstrijd met 8-0 gewonnen. Echter van onderschatting was geen sprake omdat beide teams natuurlijk ondertussen meer ervaring hadden opgedaan in de wedstrijden erna.

De tijgers begonnen goed en fel. Ze zaten er kort op en het spel was goed en verzorgd. Waar kon werd en goed overgespeeld. De 1-0 was dus ook snel een feit. Echter Groen Wit liet zich niet kennen en ging ook aanvallen. Op het moment dat de 1-1 viel was deze ook verdiend en was de wedstrijd weer in balans. Vanaf de aftrap hadden 2 tijgers een afspraak gemaakt met elkaar door een een-tweetje op te zetten. Dit lukte zo goed dat de strijders weer de leiding namen. Was dit het begin van de stormloop van de tijgers op de goal van Groen Wit? Hierna was Columbia heer en meester. Bij de rust was de voorsprong uitgebouwd naar een 6-2 voorsprong.

Echter na de thee ging het helemaal mis. Het mooie spel was weg. Waar de kracht van het team het overspelen naar elkaar was, was deze compleet weg. Was het gemakzucht omdat de strijders zover voor stonden? In de 1e helft was het een team in de 2e helft waren het 6 individuelen op het veld. Er werd niet goed overgespeeld. Iedereen wilde voor eigen succes en naar voren. Hierdoor lag er achterin zoveel ruimte waar Groen Wit gretig gebruik van maakte. De voorsprong die uitgebouwd was voor rust verdween als sneeuw voor de zon. De eindstand was dan ook 6-6.

Mannen het was een zeer goede 1e helft en in de 2e helft hebben jullie gezien dat je een team bent en niet alleen. Laat de 2e helft een uitglijder zijn en borduur verder op het spel van de 1e helft. Want als team kunnen jullie goed voetballen dat hebben jullie ons en de vaste toeschouwers ook al meerdere keren laten zien.

Volgende week gaan we op bezoek bij voor ons de onbekende EZC. Laten we daar 3 punten pakken. Zelf ben ik als razende reporter helaas verhinderd maar ik stuur mijn surrogaat reporter om verslag te doen.