Selectienieuws

Geen Finale Apeldoorn Cup voor Columbia

De halve finale van de Apeldoorn Cup tegen Beekbergen heeft voor Columbia niet het gewenste resultaat opgeleverd. Hoewel Columbia ongeveer 90% balbezit had, lukte het niet in de afronding. Beekbergen daarentegen was zeer efficient. Uit de spaarzame aanvallen werd 2x gescoord. Vlak voor de rust brak Beekbergen door de Columbia-defensie en werd met een wippertje de uitkomende keeper verrast. 0-1 bij rust.

Halverwege de tweede helft werd het 1-1, uit een scrimmage ketste de bal via een Beekbergen-verdediger in het doel. Columbia zette hierna nog meer druk om de winnende treffer te maken, maar deze viel aan de andere kant. Vijf minuten voor tijd kreeg Beekbergen een vrije schop op de rand van de zestien. Het schot werd in de muur van richting veranderd en trof doel: 1-2.
Het lukte Columbia daarna niet meer om de gelijkmaker te maken en zodoende wacht de wedstrijd om de 3e en 4e plaats zaterdag tegen WSV.
Aanvraag 15:30 uur.

De finale van de Apeldoorn Cup gaat tussen Beekbergen en AGOVV, dat na penalties won van WSV.